error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

PROFILS IR JEBKURA LOGA GALVENAIS ELEMENTS

Profils ir jebkura loga galvenais elements, tieši no tā ir atkarīgas visas loga konstrukcijas izturība un drošība. No pirmā acu uzmetiena PVC logu profils no dažādiem ražotājiem izskatās praktiski vienādi. Starpība kvalitātē ir redzama tikai pēc vairākiem lietošanas mēnešiem (vai pat gadiem!), kad lētajos logos parādās spraugas. Kā izvēlēties labu plastmasas logu profilu? Vai ir jēga ekonomēt uz stiklošanu?

Profils ir visas konstrukcijas pamats. Tieši tas nosaka ne tikai loga ārējo izskatu, bet arī izturību.  Visbiežāk profilu izgatavo no PVC vai polihlorīda. Tad profils ir nostiprināts ar metāliskiem ielaidumiem, kas paaugstina konstrukcijas siltuma izolāciju.

Ja izvēlamies ražotāju, tad mums ir tiesības pieprasīt parādīt ražošanas sertifikātu. Lielajiem ražotājiem ir pat sertifikāti, kurus izsniedz tieši profila piegādātājiem. Piemēram, koncerns GEALAN ir izsniedzis “Rīgas logi” ražotāja kvalitātes sertifikātu, un līdz ar to ir visas tiesības ražot viņu logus.

Uzņēmums “Rīgas logi” izmanto GEALAN profilus, kas ir plaši pazīstams kā viens no labākajiem plastmasas logu profila sistēmas ražotājiem. Visā savā darbības laikā koncerns Gealan atšķiras ar vēlmi ieviest ražošanā jaunas tehnoloģijas, meklē inovatīvus risinājumus, kas ļauj paaugstināt PVC profilu ekspluatācijas drošība un ērtumu, kā arī ieekonomēt uz  ražošanu un montāžu. Tāda attieksme pret darbu ir padarījusi GEALAN par spēcīgu spēlētāju logu konstrukciju tirgū.

GEALAN pastāvīgi nostiprina savas pozīcijas, ieviešot produkcijas kvalitātes jaunas novērtēšanas un kontroles sistēmas, izstrādājot jaunas ražošanas tehnoloģijas, rūpējoties par to, lai sadarbība ar to būtu ne tikai izdevīga, bet arī ērta.

Uzņēmums stingri kontrolē, vai ražošana un produkcija atbilst visām ekoloģiskām normām, kas pieņemtas Eiropā, kas tikai nostiprina kā atbildīga ražotāja  tās reputāciju, kas rūpējas par savas produkcijas partneru un patērētāju  labsajūtu. GEALAN Fenster-Systeme GmbH ir viens no pasaules līderiem logu un durvju sistēmu izgatavošanā.  

Viena no GEALAN inovācijām— izveidot profila sistēmu ar intelektuālu kvalitātes zīmi. To izmantošana ļaus nozīmīgi vienkāršot logu konstrukcijas montāžas procedūru un  to ekspluatācija gala patērētājam būs maksimāli komforta. Ekoloģiskā drošība ir vēl viens svarīgs virziens GEALAN darbībā.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger