error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

PLASTIKĀTU LOGU REMONTS

Mūsdienu plastikātu logi atšķiras ar augstu izturību. To eksplutācijas termiņš var sasniegt pat piecdesmit gadus un ilgāk. Tāds izturības ilgums tiek sasniegts pateicoties izgataves materiālu augstajai kvalitātei.
Plastikātu logu remonts, vēl jo vairāk plastikātu logu kapitālais remonts, lielāko daļu ir tāda situācija, kuru ir pat grūti iedomāties. Kapitālais remonts gadās ļoti reti.
Tomēr dzīvē viss var gadīties, un jums tomēr būs nepieciešams plastikātu logu remonts (kaut vai jānomaina kādu logu detaļu). Ja arī garantija jau ir beigusies, tomēr nekādā gadījumā necenšaties plastikātu logu remontu veikt paši saviem spēkiem. Jūs variet kaut ko sabojāt tā, ka tad plastikātu logu remonts jums izmaksāt vēl daudz dārgāk. Labāk izsaukt meistaru, kurš izmantojot ergonomiskos instrumentus, ātri novērsīs bojājumus.

Plastikātu logu remonts Rīgā

Plastikātu logu remonts tikai nezinātājam var likties, ka tas ir viegls darbs, bet plastikātu logu remontam nepieciešama pieredze un zināšanas. Ja arī plastikāta logam nepieciešams sīks remonts, tad labāk būtu par šo problēmu aizdomāties jau tajā stadijā, kad izvēlamies uzņēmumu, kas uzstāda plastikāta logus. Ne visas organizācijas, kuras nodarbojas ar logu uzstādīšanu, ir gatavas veikt arī plastikātu logu remonta pakalpojumus – gan garantijas laikā, gan pēc garantijas remonta.

Pirms izlemt par remontu, vispirms iegriežaties mūsu uzņēmumā “Rīgas logi”, kurā veic plastikātu logu remontu.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger