error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Logu maiņa pirms ziemas

Sagatavo māju ziemai. Pēc drēgnā rudens nāk aukstā ziema, to mēs Latvijā zinām. Vēl vari paspēt nomainīt logus- oktobris un novembris ir laiks, kad vari bez raizēm vēl nomainīt logus. Izvēlētos jaunos GEALAN profila logus- iegūsiet siltāku mājokli un mazāku siltuma rēķinu.

Sagatavo māju ziemai. Pēc drēgnā rudens nāk aukstā ziema, to mēs Latvijā zinām. Vēl vari paspēt nomainīt logus- oktobris un novembris ir laiks, kad vari bez raizēm vēl nomainīt logus. Izvēlētos jaunos GEALAN profila logus- iegūsiet siltāku mājokli un mazāku siltuma rēķinu. Mājām ar vidēji lieliem logiem vai dzīvokļiem iesakām izvēlēties GEALAN S 8000, bet ja mājā ir lieli logi, tad GEALAN S 9000 būs tas ko meklējat. Zvaniet mums, Rīgas logi un mēs atradīsim piemērotākos logus Jums.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger