error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

LODŽIJA KĀ DZĪVOJAMĀ TELPA

Lodžija atšķirībā no balkona atrodas nišā, un ir mājas daļa, kura ieskauta ar trīsdaļīgu sienu. Pārveidot lodžiju par apdzīvojamu istabu ir daudz vieglāk, nekā balkonu , ja izdarām būtiskas izmaiņas tās dizainā, piemēram, plānojot apvienot lodžiju ar istabu . Visizplatītākais dzīvokļu īpašnieku pārkāpums ir lodžiju aizstiklošana bez saskaņošanas ar dzīvokļu īpašnieku kopību, apsaimniekotāju un būvvaldi. Lai gan pārveidei pilsētas dzīvoklī nepieciešams ilgs pirmsposms, kas saistīti ar atļauju iegūšanu utt., tomēr dzīvokļu īpašniekiem, šis process patiesībā sagādā tikai pagaidu neērtības.

Lai pārveidotu lodžiju par istabu, trenažiera zāli, darbnīcu vai kabinetu ir jāizdara obligātos darbus  – stiklošanu, siltināšanu, hermetizāciju, iekšējo un ārējo apdari. Jāatzīmē, ka tieši stiklošana ir pārbūves pirmais posms, tikai tad var sākt nākošo posmu – grīdu siltināšanu.

Lai padarītu interesantāku lodžiju, tad tās dekorā var izmantot mākslīgos dekoratīvos akmeņus, līdz ar to variet panākt pilnīgi satriecošu rezultātu. Interjers pārveidojas, un kļūst neparasti pievilcīgs.

Ja jaunajā telpā pievienojam dažus puķupodus ar augiem, ja vēl tie ir neparastā tonī, tad lodžija pat var pārtapt par iemīļotu vietu, kur satikties ar draugiem.  

Ja jums ir palaimējies un jums ir liela lodžija, tad tur dizainera fantāzija var izpausties pilnā mērā. To var pārveidot par ko vien vēlaties - par darba kabinetu, darbnīcu, atpūtas telpu vai ziemas dārzu. Labs papildinātājs varētu būt arī aizkari, jo tie rada mājīgumu jebkurā interjerā.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger