error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

Durvis GEALAN S 9000 – ieeja nākotnē

GEALAN sistēmas S9000 ieejas durvis (ārdurvis) ir veidotas tā, ka tām ir saderība ar nākotnes tehnoloģijām un tās kalpos jums ilgu laiku - 82,5 mm montāžas platums un 5 kameru profila mūsdienu tehnoloģija norāda uz nepārspējamu S 9000 sistēmas durvju siltumizolāciju.

GEALAN sistēmas S9000 ieejas durvis (ārdurvis)  ir veidotas tā, ka tām ir saderība ar nākotnes tehnoloģijām un tās kalpos  jums ilgu laiku - 82,5 mm montāžas platums un 5 kameru profila mūsdienu tehnoloģija norāda uz nepārspējamu S 9000 sistēmas durvju siltumizolāciju. Tāpat liela uzmanība pievērsta durvju stabilitātei. Lieliska statika tiek panākta, pateicoties lielai kamerai galvenajam stiprinājumam, metinātiem stūra savienojumiem un stingrai profila savienojumam ar alumīnija slieksni dažādās plaknēs. Sistēmas risinājums uzlabo durvju elementu izskatu un nodrošina optimālu hermētiskumu.

  • Izcila siltuma izolācija, pateicoties modernai 5 kameru tehnoloģijai
  • Dažādas krāsas
  • Optimāla aizsardzība pret nokrišņiem
  • Lieliska statika, pateicoties precīzas formas metāla stiprinājumiem, metinātiem stūriem un profila ciešam savienojumam ar alumīnija slieksni.

Pat ar klasisko ieejas durvju variantu jūs radīsiet pilnīgi individuālu iezīmi jūsu mājai, bet, ja vēlaties nodoties savas iztēles lidojumam, tad nav ierobežojumu arī durvju formas un krāsas izvēlē. “RĪGAS LOGU” piedāvājums ļaus izveidot ieejas durvis atbilstoši jūsu personīgajai gaumei un, lai tās būtu piemērotas tieši jūsu mājai vai dzīvoklim. Durvju dizaina izskats nodrošina maksimālu estētiku, vienlaikus neaizmirstot par drošības un siltumizolācijas prasībām.

Lai noskaidrotu, kādas ārdurvis ir vispiemērotākās, nepieciešams pārdomāt dažus būtiskus jautājumus:

  • Cik būtiska ir siltuma un skaņas izolācijas spēja?
  • Cik liela ievērībai jāpievērš durvju drošībai pret zādzību?
  • Vai dizainam ir būtiska nozīme? utt.

Zinot atbildes uz šiem jautājumiem, jums būs iespēja iegādāties piemērotākās ārdurvis savai mājai. 

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger