error_outline Uzņēmuma birojs ir atvaļinājumā no 15.12 līdz 15.01
Saņemt īpašu cenu

GEALAN-50

RĪGAS LOGI jau kuru gadu piedāvā arī Latvijas iedzīvotājiem GEALAN logus! Tas nozīmē ne tikai augsta kvalitāte, bet arī siltums, komforts un ekonomiskums valdīs jūsu mājā.Bet kā sākās GEALAN veiksmes stāsts?

RĪGAS LOGI jau kuru gadu piedāvā arī Latvijas iedzīvotājiem  GEALAN logus! Tas nozīmē ne tikai augsta kvalitāte, bet arī siltums, komforts un ekonomiskums valdīs jūsu mājā.Bet kā sākās GEALAN veiksmes stāsts?

Kad Ādams  Fikenšers 1921. gadā nodibināja kažokādu apstrādes uzņēmumu, bija grūti iedomāties, ka plastmasas logu profilu ražošana sāksies gandrīz 50 gadus vēlāk. 1960. gados Teo Fikenšers, sabiedrības dibinātāja dēls, saprata, ka nākotne ir plastmasas detaļām. Viņš tikās ar ķīmiskās rūpniecības pārstāvjiem un izveidoja jaunu virzienu "Plastics Processing", kurā  sākotnēji ražoja ūdens šļūtenes, margas un šņores veļai utt.  1968. gadā parādījās pirmais plastikāta loga profils un tika pārdots ar nosaukumu GEALAN. Izstrādājot pirmo plastmasas loga profilu, šis izgudrojums bija veiksmes stāsta sākums uzņēmuma vēsturei logu industrijā.

Nākamajos 50 gados nosaukums GEALAN  no produkta nosaukuma ir kļuvis paša uzņēmuma nosaukumu. Pašlaik plastmasas profili ir arī rafinēti un optimizēti - līdz mūsdienu augstākās klases sistēmām.

  1. gadā iezīmē milzīgu nozīmi krāsu logu profilu ražošanā. Kopejošas ekstrūzijas procesā balts PVC apvieno ar krāsainu akrila stiklu (PMMA)..

1994 - Profilu sistēma S 3000 tika ieviesta tirgū 1994. gadā un kļuva par tendenci veidot logu profilu ar mīkstākām kontūrām. Pateicoties novatoriskām tehnoloģijām un augstas kvalitātes izejvielām, GEALAN produkti ir kļuvuši par uzticamības simbolu.

2001 - Profila sistēma S 7000 IQ.  GEALAN izstrādāja sistēmu ar stingru iekšējo cilpu S 7000 IQ, kuras montāžas platums bija 74 mm. Sistēmai ir sarežģīta iekšējā struktūra ar piecām kamerām. Tas optimizē siltumizolāciju.

2002 – Izmantojot S 8000 IQ profila sistēmu, GEALAN uzsāk praktisku blīvēšanas sistēmu, kuras konstrukcijas dziļums ir 74 mm. Galvenais šīs universālās sistēmas dizains ir progresīvo materiālu profila  ģeometrija, lai ērti un efektīvi apstrādātu logu.

2012 - Pateicoties S 9000 kombinētajai sistēmai, GEALAN izveidoja pamatu sistēmas platformai logu un balkona durvju, ieejas durvju un slīdošo durvju ražošanai.

2016 - Revolucionārā sistēma GEALAN-KUBUS®. Ar GEALAN-KUBUS® sistēmas ieviešanu ar 100 mm dizaina dziļumu. Uz dizainu orientēta sistēma pārspēj šaurus profilus, lielāku apgaismojumu un pārredzamību. Lielas stikla virsmas piedāvā jaunas iespējas arhitektiem un celtniekiem.

2018 - Jaunākais GEALAN jaunievedums ir augstas kvalitātes bīdāmās sistēmas. Uzlabots bloķēšanas mehānisms nodrošina maksimālu necaurlaidību un augstu izmantošanas vieglumu.

Tāds ir GEALAN attīstības ceļš 50 gadu laikā.

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.
messenger